Aironn A.Ş. Bir Yılda Rekor Büyümeye İmza Attı, Ürün Grubu ve Hizmet Alanları Genişledi

Aironn A.Ş. Bir Yılda Rekor Büyümeye İmza Attı, Ürün Grubu ve Hizmet Alanları Genişledi

Aironn Havalandırma A.Ş., pek çok güçlüğün yaşandığı pandemi yılı 2020’de, rekor bir büyümeye imza attı. Üretim alt yapısını yüksek teknolojik donanıma sahip yeni ekipmanlar ve robot teknolojisiyle güçlendiren Aironn A.Ş., Kocaeli Kartepe’de bulunan üretim tesisini %80 oranında genişletti ve üretim kapasitesini ikiye katladı. Bu atılıma paralel olarak personel sayısında da önemli bir artış kaydedildi.

Beyaz yakalı çalışan sayısını %40, mavi yaka çalışan sayısı %100 artıran kuruluş, dış pazarlarda tırmanışını sürdürdü ve ihracatını bir önceki yıla oranla %60 yükseltti. İç pazarda da referansları arasına eklediği önemli projelerle birlikte cirosal büyüme de %110 oranına ulaştı.

Şirket yetkilileri; “2020 yılının 6.ayı dolmadan bir önceki yılın cirosunu geçtik. İki, zaman zaman üç vardiya çalışarak önemli bir başarıya imza attık. Birbirine paralel olarak Ar-Ge çalışmalarımız ve alt yapı yatırımlarımız hız kesmeden devam etti. İnsan kaynakları konusunda çok uzman kuruluşlardan da destek alarak kadromuzu genişlettik. Bu süreçte hizmet verdiğimiz sektörler çoğaldı ve ürün grubumuzda da dikkat çekici bir genişleme kaydettik. Özetle, 2020 yılında yorulduk, yenilendik, güçlendik ve gururlandık” dedi.