Aironn Teknik Servis, TS 12850 Hizmet Yeterlilik Belgesi Aldı

Aironn Teknik Servis, TS 12850 Hizmet Yeterlilik Belgesi Aldı

Aironn A.Ş., Satış Sonrası Hizmetler Departmanı bünyesinde yürütülen TSE çalışmaları kapsamında, ilgili standardın gerekliliklerini yerine getirdiği onaylanarak TS 12850 Hizmet Yeterlilik Belgesi almaya hak kazandı.

Bu standart; klima santralleri, klimalar, soğutucu gruplar, fancoiller, fanlar (aspiratörler, vantilatörler), hava temizleyici cihazlar ve hava perdeleri gibi havalandırma ve klima sistemlerinde, yetkili servislerinin yapısal özellik, işletmecilik, teknik donanım, çalışanların özellikleri ve belgelendirilme ile ilgili kurallarını kapsamaktadır.

Standart, yetkili servislerle ilgili genel kuralları belirleyen TS 12361 standardının gerekliliklerini içermektedir. Bu gereklilikler arasında; servis teknik donanımının teknolojik yeterlilik seviyeleri, personel yetkinliği ile ilgili detaylar yer almaktadır. Bir başka deyişle bu standart, yapısal özellik, işletmecilik, teknik donanım, çalışanlar ve belgelendirilme ile ilgili genel kuralları tanımlar ve buna uygunluğu onaylanan firmalar, bu standarda göre belgelendirilir.

Aironn A.Ş., fan teknolojisinde olduğu kadar hizmet kalitesinde