Ege Yapı CER İstanbul’un Tüm Fanları Aironn İmzalı

Ege Yapı CER İstanbul’un Tüm Fanları Aironn İmzalı

CER İstanbul, tarihi binaların aslına uygun restorasyonu, yeni binaların modern mimari yaklaşımla şehre kazandırılması ve sürdürülebilir tasarım anlayışıyla yorumlanmasında dünyadaki örnek projelerden biri olacak. Tarihi Yedikule Hisarı’na komşu, Osmanlı Dönemi’nde Altın Kapı olarak adlandırılan bölgede, bir zamanların trenlerin bakım ve onarım için çekildiği Cer Atölyeleri, şimdi yepyeni yaşam projesine dönüşüyor.

Toplam 40.000 m² alana sahip yatay mimari örneği Cer İstanbul’da farklı kullanım amaçlarına uygun, rezidans, loft, apart ve ticari birimlerden oluşan 148 bağımsız bölüm bulunuyor.

Ege Yapı tarafından Yedikule’de gerçekleştirilen karma yapı projesinin tüm blok fanlarıyla birlikte otopark jet fan sistemi de Aironn imzasını taşıyor.

Farklı, özenli projelerin kalite beklentilerini üst düzeyde karşılayan ve Endüstri 4.0 üretim alt yapısına sahip Aironn tarafından bu proje için üretilecek fanların tümü, AMCA tarafından akredite edilen Fan Test Laboratuvarında yapılan testlerin tamamlanmasının ardından teslim ediliyor.