Kabataş Transfer Merkezi Projesi’nde de Tercih Aironn Oldu

Kabataş Transfer Merkezi Projesi’nde de Tercih Aironn Oldu

Kabataş Meydan Düzenlemesi ve Transfer Merkezi, kamuoyuna duyurulan ismi ile Martı projesi içinde Transfer Merkezi Alanı; 20.979,95 m² yüzölçümüne sahip.

Metro, füniküler, tramvay, vapur ve otobüs hatlarının buluşma noktası olacak Kabataş Transfer Merkezi’nde sahile kesintisiz erişim sağlayacak.

Deniz trafiği, kara trafiği ve raylı sistem hatlarını kesiştiği bu noktada inşa edilen transfer merkezi 19.000 m2 toplam inşaat alanına sahip olup toplam peyzaj alanı 52.000 metrekaredir.

İstanbul'da denizi karayla buluşturacak ilk proje olan Kabataş transfer merkezi projesi İstanbul'a 100 bin metrekare yeşil alan kazandıracak.

Bu projenin havalandırma fanlarını Aironn A.Ş. üretiyor. Aironn Havalandırma A.Ş., Kocaeli Kartepe Mevkii’ndeki 10 bin metrekarelik modern alt yapıya sahip üretim tesisinde ürettiği fan gruplarının, satış sonrası hizmet güvencesini de veriyor.

Kuruluşuyla fan mühendisliğinde devrimci bir sayfa açan Aironn A.Ş., önce iç pazarda ithal bağımlığını yıkıp, sonrasında dünya pazarlarının güçlü rakipleri arasına girdi. Yurtiçi ve yurt dışı pazarlarda “fan mühendisliği” gücü ile kılı kırk yaran projelerde öne çıkıyor.