Mauritius'un Akıllı Kenti Tribeca Central’da, Aironn Cihazları Hizmet Verecek

Mauritius'un Akıllı Kenti Tribeca Central’da, Aironn Cihazları Hizmet Verecek

Mauritus Cumhuriyeti, Afrika kıtasına bağlı, Madagaskar’ın doğusunda, Hint Okyanusu’nun güneybatısında yer alan, muhteşem doğal güzelliklere sahip bir ada ülkesi. Tribeca Central, Mauritius'un kalbinde yer alan, premium ofisler, alış veriş ve eğlence mekanları, konut, konaklama, spor ve kültür alanları ile bir mega karma yaşam projesi.

150.000 metrekare alana sahip olacak Tribeca Central, aynı zamanda Mauritius'un finans merkezi olarak da ülke için büyük öneme sahip olacak. Mauritius'ta kentsel gelişimin katalizörü olacak bu proje, finansal hizmet şirketleri, çok uluslu şirketler, yerel şirketler, teknoloji firmaları için modern, sorunsuz bir iş ortamı yaratacak.

Bir "Akıllı Şehir" olarak tasarlanan Tribeca Central, yaşanabilirliği, güvenliği ve sürdürülebilirliği geliştirmek için en son teknolojilerle inşa ediliyor. Bu projede, ülkenin en büyük kapalı otoparkı da yer alıyor. 19 ayrı zon’a ayrılmış kapalı otoparkta A’dan Z’ye Aironn otopark çözümleri devrede olacak. Aironn A.Ş.; jetfanlar, akıllı jet fan sistemi J-Smart ve tüm otomasyon donatıları ile birlikte Mauritus’un en büyük kapalı otoparkı için sistem çözümünü ihraç ediyor.

Aironn Proje ve Satış Ekibi, bu proje için büyük enerji ve coşku ile çalıştıklarını söylüyor: “Aironn markasını taşıyan bir cihaz ve teknolojinin girmediği dünya coğrafyası kalmasın istiyoruz. Her ne kadar Mauritus Tribeca Central önemli ölçekte uluslararası bir proje olsa da bizim için asıl önemi, bizi işte bu idealimize yaklaştıran bir adım daha atmış olmamız. Aironn olarak ülkemizin iklimlendirme ihracatını yeni lokasyonlarla tanıştırmak istiyoruz.”