Proje Firmalarından Aironn Fabrikasına Ziyaret

Proje Firmalarından Aironn Fabrikasına Ziyaret

Aironn İzmit Üretim Tesislerine sektörün önde gelen proje firmaları tarafından ziyaret gerçekleştirildi. Fanların üretim ve test süreçlerini görme fırsatı bulan ekip, fabrikanın kapasitesi, fan test laboratuvarında yapılan testler, fan eğrilerinin çıkarılması, CFD ve ürün tasarımları konusunda bilgi sahibi oldu.

Fabrika gezisi öncesinde, Aironn Proje ve Ar-ge Yöneticisi Efe Ünal, misafirleri bilgilendiren bir toplantı gerçekleştirildi. Yeni CNC makinalarının tedariki ve ürün çeşitliliği ile yatırımlarına devam ettiklerini söyleyen Ünal, “Ar-Ge faaliyetlerinde bugün itibarıyla Türkiye’de marka haline geldik. Dünyaca kabul gören AMCA standartlarına uygun, TÜV SÜD onaylı test laboratuvarına sahibiz. Üretimi tasarlanan her cihaz, Aironn Fan Test Laboratuvarında test edilmektedir.” dedi. Ünal, fabrikada yıllık üretim kapasitesinin 20 binin üzerinde olduğunu dile getirdi.

Fabrika gezisinden ve eğitimden oldukça memnun kaldıklarını ifade eden ziyaretçiler, gezi sonrası Aironn yöneticileri ve çalışanları ile fabrika bahçesinde yapılan barbekü partisine katıldı.