Türkiye’nin Çok Özel Şehir Hastanelerinde Tercih Hep Aironn Oldu

Türkiye’nin Çok Özel Şehir Hastanelerinde Tercih Hep Aironn Oldu

Şehir Hastaneleri Projeleri ile Türkiye, büyük bir sağlık yatırımı hamlesini hayata geçirdi. Afrika, Orta Doğu, Türki cumhuriyetler ve Avrupa'dan da hastaların kabul edilebileceği kapasitelerde ve deprem güvenliğinin, enerji verimli işletiminin gözetildiği bu hastanelerin çoğunda fan seçimi Aironn’dan yana oldu.

Türkiye'de hizmete giren 6'ncı şehir hastanesi olan Elazığ Şehir Hastanesi, Avrupa'nın ve tek kontrat altında yapılacak dünyanın en büyük, 1.200.000 m2 inşaat alanı üzerine inşa edilen sağlık kampüsü olan Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü, sadece Türkiye’nin değil, dünyanın en büyük hastaneleri arasında yer alan Etlik Entegre Sağlık Kampüsü, 745.365 m² arsa üzerine yapılan Bursa Şehir Hastanesi, Eskişehir Şehir Hastanesi, toplam 573.546 metrekare toplam inşaat alanına sahip İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü ve 350 milyon Euro’luk yatırımla gerçekleşen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü projelerinin hepsinde fan seçimi Aironn oldu.

Aironn’un her biri tek tek AMCA Standartlarına uygun tasarlanmış olan “Fan Test Laboratuvarı”nda test edilerek projeye uygunluğu onaylanan ve Aironn marka güvencesine taşıyan fanları, Türkiye’nin şehir hastanelerinin havalandırma güvencesi olacak.