Yurt Dışından Gelen Teknik Ekip Aironn'a Ait AMCA Akreditasyonuna Sahip Fan Performans Test Labaratuvarını Gezdi.

Yurt Dışından Gelen Teknik Ekip Aironn'a Ait AMCA Akreditasyonuna Sahip Fan Performans Test Labaratuvarını Gezdi.

Aironn A.Ş., Ortadoğu ülkelerinden gelen bir grup teknik uzmanı Kartepe’deki üretim tesisi ve test laboratuvarlarını gezdirerek bilgilendirdi. Teknik satış mühendisi, kontrolör ve müşavirlerden oluşan grup, üretim ve test süreçlerini yakından izleme olanağı bulduğu teknik gezide bir grup fanın performans testlerine de şahitlik etti.

Aironn’un Türkiye ve bölge coğrafyasının ilk ve tek AMCA akreditasyonuna sahip Fan Performans Test Laboratuvarında; fanların yükseklik, nem gibi farklı parametrelere göre basıncı, performansı yüksek hassasiyetle test edilerek verileri doğrulanıyor. Yapılan testler laboratuvarın birçok noktasındaki kameralar aracılığı ile internet üzerinden eş zamanlı olarak dünyanın her yerinden izlenebiliyor.

Aironn A.Ş. Kartepe tesisinde bulunan EN 12101-3 'e uygun Fan Yüksek Sıcaklık Test Laboratuvarı, AMCA 250-12 ye Uygun Jet Fan Performans Test Laboratuvarı ve AMCA 210-16 Akredite Fan Performans Test Laboratuvarında; aksiyal, radyal, santrifüj fanlar, jetfanlar gibi birçok fan türü test edilebiliyor.

Tesisi ziyaret eden teknik uzmanlar, Aironn’un üretim altyapısı ve teknolojisi ile test düzeneklerini son derece etkileyici bulduklarını ifade ettiler. Ülkeleri ile Aironn A.Ş. arasında ilişkilerin güçlenerek devamı konusundaki temennilerini dile getirdiler.